PEKING MAALTIJD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Peking Maaltijd. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 21:05 Lekker, zoals altijd!!
18 jun 2024 om 19:57 Lekker en goed
16 jun 2024 om 20:58 Door drukte bestelling een uur later, vriendelijke dame aan de telefoon zei sorry, nog 15 min. Eten is heerlijk, warm, smaakvol. Bestelling Was voor de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Compliment aan aardige klantvriendelijke bezorger
16 jun 2024 om 20:57 Tevreden hoor lekker eten en was warm en lekker veel gekregen .....altijd goed
16 jun 2024 om 20:16 Serieus? Prijzen zijn omhoog, porties zijn veel kleiner. Bezorgtijd van +2 uur is ronduit belachelijk.
16 jun 2024 om 10:31 We bestellen hier vaker. Maar vond dit keer de porties erg weinig. Eten was ook van kwaliteit minder dan we gewend waren. Hopelijk een incident.
13 jun 2024 om 22:56 De maaltijd was erg lekker, maar wel een half uur te vroeg bezorgd Gelukkig waren we allemaal al thuis, maar als ik 20.15 kies moet je niet om 19.45 voor de deur staan
13 jun 2024 om 8:51 De kipsate (aanbieding) leek wel gemaakt van eendagskuikens zo weinig vlees zat er aan de stokjes. Ook vond ik het babi pangpang vlees wat taaier dan ik gewend ben van Peking maaltijd . Laat ik hopen dat dit maar een moment opname was .
12 jun 2024 om 21:53 Altijd lekker en vriendelijke bezorging.
10 jun 2024 om 6:43 Alles was lekker wel jammer dat de cassave is niet gekomen vak geprobeerd te bellen maar niemand neem op wel een minder punt.
9 jun 2024 om 21:58 Was weer heerlijk alleen vŕoeg
6 jun 2024 om 18:43 Very nice, big and hot